Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

{"slide_to_show":"3","slide_to_scroll":"3","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":false,"slider_cls":"products"}

Tudományos háttér

DJ_szabadalmak_konyvek_dijak

Prof. Dr. Dörnyei József

Prof. Dr. Dörnyei József a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja (Kémiai tudományok kandidátusa), az Orosz Tudományos Akadémia tagja (Műszaki Tudományok kandidátusa), BME doktor/Élelmiszeripari folyamatok és berendezések szak, Jedlik Ányos Díjas (2012). Élelmiszeripari Mérnöki diplomáját 1971-ben szerezte az élelmiszer és vegyi folyamatok komplex gépesítése és automatizálása szakterületen, ahol később levelező aspirantúra keretében élelmiszeripari műveletek, gépek és berendezések, élelmiszerkémia, élettan, kolloidkémia, biokémia és biofizika területeken folytatva tanulmányokat 1988-ban kandidátusi fokozatot szerzett. A hetvenes években a Szabolcs Tejnél tevékenykedett élelmiszeripari kutatóként, ahol gyártásfejlesztés, tejpor-, túró- és túródesszert üzemek létesítése és gyártmányaik (többek között kiemelten a pöttyös túró rúdi) fejlesztése volt a feladata. A nyolcvanas évtizedben a Compack Rt.-nél technológiai osztályvezető, később fejlesztési igazgató lett, ahol kávé, tea, só, fűszer és gyógynövény termékek fejlesztésével foglalkozott.

A Cég tudományos háttere

A Dr. Fitokup Kft.-nél két évtizedes vállalkozói, illetve kutatási, fejlesztési és gyártási tapasztalatra is szert tett. Különféle gyógytermékek, étrend-kiegészítők, természetes vitaminkoncentrátumok – ezeken belül kiemelten homoktövis termékek – feltalálója és gyártója.

Dörnyei József 12 megadott szabadalomban szerepel feltalálóként. Címzetes egyetemi docens; tudományos publikációinak és konferencia előadásainak száma meghaladja a 120-at.

A cég tudományos hátterét biztosítja továbbá lánya, Dr. Dörnyei Olga (Németországban megszerzett szakorvosi minősítést szerzett/Heidelbergi Orvosi Egyetem) , akinek a francia Phytothérápie szaklapban (Springer Kiadvány) jelent meg cikke a nemesített homoktövis fitoterápiás különlegességei címmel.

http://www.drfitokup.hu/franciacikk.pdfszakertoi_engedely

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!