Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

{"slide_to_show":"3","slide_to_scroll":"3","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":false,"slider_cls":"products"}
< Vissza a termékekhez
Homoktovis_Zsele_web

Homoktövis zselé (180 g)

1524 Ft

Napi egy teáskanál (10 g) terméket fogyasszunk. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után három héten belül elfogyasztandó. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Esetleges rétegződés, elszíneződés, a homoktövis sajátosságából ered és nem jelenti a termék minőségének változását! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet és életmódot. Nettó tömeg: 180 g. Termékkategória: Étrend-kiegészítő. Minőségét megőrzi (nap,hó,év) a címkén jelzett időpontig.

Gyártja és forgalmazza: DR. FITOKUP KFT. / Dr. Dörnyei József
H-1157 Budapest, Nyírpalota út 79/C

Tel./Fax: 06-1-419-9656
06-23-524026

, Újjászületés ábrás védjegy 1924/2006./EK.27.cikk/2.

Összetevők:
Homoktövis 8,4 g/10 g, alma, tengeri barnamoszat kivonat, C-vitamin,E-vitamin. Hatóanyag tartalom a napi adagban (10 g) : Homoktövis: 8409 mg , C-vitamin: 180 mg 225% RDA* E-vitamin: 10 mg 83,3% RDA* Karotin: 1 mg *RDA= ajánlott napi bevitel felnőtteknek

Cikkszám: homoktovis-zsele Kategóriák: ,

Termékleírás

A termék természetes vitaminkoncentrátum.

A termék nemesített homoktövis gyümölcséből készült kíméletes eljárással.A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény. A homoktövis támogatja a szervezet természetes védekező rendszere normál működését és bőrünk egészségét.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után három héten belül elfogyasztandó. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Esetleges rétegződés, elszíneződés, a homoktövis sajátosságából ered és nem jelenti a termék minőségének változását!
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!

További információk

Kiszerelés:

180 g

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!