Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

{"slide_to_show":"3","slide_to_scroll":"3","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":false,"slider_cls":"products"}
< Vissza a termékekhez
HTananaszBromelin_Zsele_P_web

Homoktövis-ananász BROMELIN tartalmú étrend-kiegészítő zselé (180 g)

1524 Ft

Naponta 2 alkalommal 1 mokkáskanál (kb. 3 g/mokkáskanál)) elfogyasztása lehetőleg étkezés előtt javasolt. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után 40 napon belül fogyasszuk el. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Gyártja és forgalmazza: DR. FITOKUP KFT. Dr. Dörnyei József
H-1157 Budapest, Nyírpalota út79/C

Tel./Fax: 06-1-419-9656, 06-23-524-026

Minőségét megőrzi (nap,hó,év)

, ÚJJÁSZÜLETÉS ábrás védjegy
,1924/2006./EK.27.cikk/2. , Termék kategória: étrend-kiegészítő

Összetevők:
Ananászlé sűrítmény (69,6%), homoktövislé sűrítmény (8,7%), fruktóz, almapektin, bromelain enzim. Aktív hatóanyagok a napi 6 g adagban : Bromelain: 40 mg (100 FIP unic egység) Ananászlé sűrítmény: 4,18 g Homoktövislé sűrítmény: 0,6 g

Cikkszám: ht-ananasz-bromelin-zsele Kategóriák: , ,

Termékleírás

A homoktövis zselé egészségesebbé teheti immunrendszerét és bőrét. A termék nemesített homoktövis gyümölcséből készült .A bromelin az ananász proteolitikus enzime. A bromelin (bromelian) az ananászban található enzimek keveréke, kéntartalmú, proteáz fehérjeemésztő enzim komplex. Az ananászból és szárából állítják elő a táplálék-kiegészítőkbe szánt enzimet. A nyers ananász önmagában nem biztosítja a szükséges bromelin mennyiségét ezért szükséges a táplálék-kiegészítő szedése.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után három héten belül elfogyasztandó. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Esetleges rétegződés, elszíneződés, a homoktövis sajátosságából ered és nem jelenti a termék minőségének változását!
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!

További információk

Kiszerelés:

180 g

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!