Zöldborsó-pannacotta Homoktövis Magliszttel

Zöldborsó- pannacotta

Kivaló, egészséges köret húsokhoz

Hozzávalók:

350 gr zöldborsó megfőzve

50 ml tejszín

3-4 gr Agar-Agar

2 gr. Konjak- Liszt

5 Ek víz

1 Ek tej

1 kiskanál homoktövis magliszt

 

A megfőtt zöldborsót összepürésítjük a tejszínnel, tejjel, konjak- liszttel és homoktövis magliszttel.

 

Az agar-agart összekeverjük 5 ek forró vízzel. Összekeverjük a zöldborsó masszával és szilikon formákba öntjük.

Hagyjuk kihűlni, majd 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.

 

Nagyon laktató és nem csökkenti a Leptin szintet. Jó étvágyat!

Recept Nyomtatása
Zöldborsó-pannacotta Homoktövis Magliszttel
Mennyiség
Mennyiség