A PPC süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül.

Prokies Protein Cookies
PPC – Pokoli finomság, mennyei élvezet bűnök nélkül

 

A PPC süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül. Mindez annak köszönhető, hogy a fehérjével dúsított termékeiket gondosan megválogatott minőségi alapanyagokból állítják elő, és mindemellett a készítményeik nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, lisztmentesek, de rostban gazdagok. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy élvezeti értéke mellett megfelelő energiaforrás legyen akár egy sportoló, akár egy tudatosan étkező számára is. Így ügyelve arra, hogy a szénhidrát forrás összetett, azaz jó szénhidrát legyen, úgy, mint például zab, rizs stb. A süteményeik felépítésénél törekednek arra, hogy növeljék a termékek fehérjetartalmát, ennek elérése érdekében kazeint, tejsavófehérjét és zsírszegény túrót használnak az előállításuk során. Termékpalettájuk folyamatosan bővül.

És mindezt hol találod?

Az Életvitál Egészségboltban, központban – Móron, a Köztársaság tér 7.-ben.

Az Életvitál Egészségbolt széles választékban kínál élelmiszereket tejcukor érzékenyek, lisztérzékenyek, cukorbetegek, vesebetegek, emésztési zavarral küzdők, ételintoleranciában szenvedők, túlsúlyosak és fogyókúrázók, valamint egészségtudatosan táplálkozni vágyók számára.

Megtalálhatóak nálunk gluténmentes, laktózmentes, szénhidrát csökkentett, vegán, paleo élelmiszer-alapanyagok, kész élelmiszerek, mirelit áruk, tejtermékek, tészták, sütemények, táplálék-kiegészítők, gyógyteák, vitaminok, üdítők és szörpök és természetesen a Dr. Fitokup Kft. széles skálán kínált homoktövis és egyéb reformélelmiszer termékei . Igény esetén egyedi termékbeszerzést is vállalnak.

Szükség esetén gasztroenterológus segítsége kérhető, valamint időszakosan, előre meghirdetett időpontban dietetikai előadásokat és tanácsadást is szerveznek.

 

Nyitvatartás hétfőtől-csütörtökig 8:30-17:30-ig, pénteken 8:00-17:30-ig, szombaton 8:30-12:00-ig.