Javában Limonádé szezon – hogyan készítsünk extra gyorsan frissítőt a 100% natúr Homoktövis Préslével

Idén korán jött a nyár, hiszen már áprilisban szembesülhettünk vele, hogy helyenként akár 32 fokot is mutatott a hőmérő higanyszála. Ilyenkor folyadékból is többet fogyasztunk.

A tiszta víz, ásvány vizek mellett, olykor olykor jól esik valamilyen más természetes ízvilág is pl. a limonádé és azok legkülönbözőbb fajtái. A homoktövis 100%-kos natúr présleve a citromhoz hasonlóan természetesen üdítő, frissítő érzést ad, ha limonádéként használjuk fel.

100 % natúr Homoktövis Préslé – Újjászületés márka (Tartósítószert és idegenanyagot nem tartalmaz! Paleosok, Laktózérzékenyek, Glutén érzékenyek is fogyaszthatják!)

   

Készíts könnyedén, gyorsan akár 25 adag limonádét belőle, variálhatod mézzel, gyömbérrel, mentával vagy citromfűvel, de használhatod teához, vagy kis kupakkal önmagában. Használd a fantáziádat és mixeld össze kedvenc limonádédat.

A dobozban a 125 ml üveg mellett egy kis műanyag mérő kupakot találsz, limonádé készítéséhez 1 kis kupak préslét használj fel 2-3 dl vízzel elkeverve. Idáig mivel a homoktövis gyümölcs a citrusfélékhez hasonlóan savanykás ízű és mi sem teszünk hozzá cukrot, a limonádéd is savanykás lesz. Ha szereted a friss savanykás, enyhén fanyar ízeket semmi teendőd nincs, hagyd így, esetleg megbolondíthatod egy kis jégkockával, mentalevéllel, szívószállal. Ha viszont édesen szereted a limonádét tegyél hozzá 1-2 kanál mézet.

Ha a harmonikus kiegyensúlyozott ízeket kedveled, tegyél hozzá 2-3 kanál cukrot vagy nyírfacukrot,  édesítőt, esetleg steviát, steviából vigyázat kevesebb kell!

Ez lesz a limonádé alapod, innen tudsz tovább építkezni.

Pl. ha a bikini szezonra készülsz, akkor turbozd fel egy csipetnyi cayenne borssal vagy gyömbérre, díszítsd menta levéllel. A hatás nem marad el.