Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

Homoktövis a gasztronómiában

A homoktövist már nem csak a hobby-és kiskertekben, ill. a Bioboltok polcain láthatjuk, hanem egyre inkább teret hódít a gasztronómiában és a sztárséfek konyhájában is.

A Bocuse d’Or európai döntőjének győztese, Szél Tamás remekül felhasználta Hús ételei elkészítéséhez a homoktövis savanykás ízvilágát.

Hús fogás:

Faszénen grillezett fiatal szarvas combja erdei gombákkal füstölt mangalica szalonnával
Szarvasgerinc „mozaik“ kacsazsírral, ropogós articsóka levelekkel
Cékla sült kacsamájjal, almával, mustármaggal
Sárgarépa és homoktövis pirított tökmaggal
Tartlet tavaszi fűszerekkel, spárgával, zöldborsóval, fenyővel
Somogyi kiflliburgonypüré nyári szarvasgombával
Szarvas jus sózott citrommal, vad fokhagymával, kakukkfűvel

Gratulálunk a grandiózus győzelemhez!

A homoktövist lehet pl. kacsához, vadhúsokhoz önmagában, akár szósszal, mártással, zselésítve kínálni, de isteni vendégváró italként  (előétel v. étkezés után), jéggel hűtve nyári partik kedvelt limonádéja, koktélja, de készíthetünk még belőle Mousse tortát, fagylaltot is.

Homoktövis a gasztronómiában

További ötletekért kukkants be Homoktövis Receptek oldalunkra: https://www.homoktovis.hu/homoktovis-receptek/

« »

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Adatvédelmi beállítások
Cookie neve Engedélyez
Cookies
A Cookie-kat használjuk, hogy jobb internetes élményt nyújtsunk.
WooCommerce
WooCommerce rendszert használunk. A kosár és megrendelés feldolgozásához 2 cookie-t szükséges: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ez a 2 cookie szükséges az oldal megfelelő működéséhez és nem kapcsolható ki.
Google Analytics
A weboldalunk fejlesztése érdekében nyomon követjük az anonimizált felhasználói adatokat.
x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.