Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

{"slide_to_show":"3","slide_to_scroll":"3","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":false,"slider_cls":"products"}

Híreink

2017. szept. 20-24. – OMÉK kiállítás Budapest

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel az OMÉK-2017 kiállításon a Hungexpo területe (Budapest), “G” pavilon 101. stand Dr.Fitokup Kft.(sarokstand). Újdonságokkal, termelői árakkal, játékkal, helyben értékesítéssel.  Az első 20 regisztrált vásárlónk ajándékot kap.

Bővebb információt az OMÉK-ról, pl. hogy juthat el az OMÉK-ra, lenti linken talál.

http://www.omek2017.hu/helyszin/

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2014. nov. 21. – MTV1 és a Duna TV

Dr. Dörnyei József a Család barát Magazinban (233. rész)

2014. okt. 30 –  2014. dec 22-ig láthatóak vagyunk az Echo TV-én

2014. dec. 1 – 2014. dec. 13-ig megjelenünk a HATOSCSARTORNÁN (http://www.hatoscsatorna.hu/)

 

Szakmai Konferencia Sárváron

2015. április 9-10-én, lezajlott a XII. Országos szakmai MÉKISZ (Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetsége) Konferencia melynek célja: : Ez a rendezvény hagyományosan az étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek, gyógynövény készítmények (együttesen egészségmegőrző termékek) gyártói, forgalmazói és a termékek ajánlásában résztvevő szakemberek számára biztosít fórumot az egészségmegőrző termékek aktuális kérdéseinek áttekintésére és megvitatására.

2015. 06. 11. 09:00 h sikeresen lezajlott “Kiskapuk helyett – reklámjogi kérdések az étrend-kiegészítők piacán” c. konferencia, melyen mi is részt vettünk. Az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek nehéz helyzetben vannak kommunikációs-és reklámkampányaik tervezésekor, mivel szigorú előírásokkal és szerteágazó hatósági gyakorlattal szembesülnek. Mindez természetesen a fogyasztók érdekében is történik, hogy minél kevesebb “hamis” gyógyszerrel, “hamis” étrend-kiegészítővel találkozhassanak.

konferencia konferencia

A www.homoktovis.hu konyhája  2016.01.20-án a Duna TV – Család Barát Magazinjában Homoktövisből készíthető italokat, ételeket, könnyű napindító falatokat mutatott be. A recepteket Facebook oldalunkon olvashatják: www.facebook.com/Homoktövishu-113729258655089/

Család Barát Magazin/Duna TV 2016.01.20.

LEZAJLOTT 2016.április 7-8. között Bükfürdőn AZ ORSZÁGOS XIII. SZAKMAI KONFERENCIA Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek, gyógynövény készítmények “az egészséges táplálkozás és életmód tükrében”, amelyen természetesen mi is részt vettünk.

konferencia2016.04.
Lezajlott a 2016. június 2-án megrendezésre kerülő Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat (2014.) eredményeit bemutató konferencia, melyen természetesen mi is részt vettünk. A  programban napirenden volt a magyar lakosság vitaminbevitele, ásványi anyag bevitele, fizikai aktivitása, stb.

Az elmúlt évek hagyományait folytatva, 2016. június 8-án ismét megrendezésre került  a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének és Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának közös szakmai rendezvénye „Fórum az étrend-kiegészítőkről és gyógynövényekről” címmel.

A fórum ismételten lehetőséget adott mind a növényi alapú étrend-kiegészítő és egyéb készítményeket érintő kérdések, mind pedig az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos általános kérdések megbeszélésére,
az étrend-kiegészítő készítményekkel és gyógynövényekkel kapcsolatos kérdésekben érintett hatóságok és piacfelügyeleti szervek képviselőinek részvételével. A konferencia tegnapi nap sikeresen lezajlott, melyen természetesen a Dr. Fitokup Kft. is részt vett.

2016. június 19-én vasárnap reggel 8:05 h-kor találkozhattatok velünk az Echo TV/ A vidék élni akar c. műsorában. Téma: A homoktövis-termesztés közfoglalkoztatási és gazdasági lehetőségei Magyarországon.

pl. homoktövis jelentősége, termesztése, táplálkozásélettani hatásai, feldolgozásának lehetőségei és korlátai, kutatási területei, a benne rejlő foglalkoztatási potenciál, termékek előállítása stb.
echo
A műsorról készült videó megtekinthető az Echo TV oldalán:
http://www.echotv.hu/video/113410/20160618_A_videk_elni_akar
és a youtube-on:

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!