Iratkozz fel, hogy értesülhess

újdonságainkról, EXKLUZÍV AKCIÓNKRÓL, időszakos kedvezményeinkről, híreinkről

KIEMELT TERMÉKEK

{"slide_to_show":"3","slide_to_scroll":"3","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":false,"slider_cls":"products"}

Híreink

Új termékeink értékesítéséhez VISZONTELADÓ PARTNEREKET keresünk az Ország minden területéről, megyéjéből.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2017. Decembere: ÚJDONSÁGOK a Dr. Fitokuptól:

Szeretnénk bemutatni új termékeinket, melyek 2017.11.29-től rendelhetők , a termékek közkívánatra készültek, kedvező árfekvéssel.

Az alábbi két új Homoktövis termékkel bővül a kínálatunk.

ht.ujtermekek(K)

  1. Natúr Homoktövis velő. 100%:

A kíméletes eljárással nyert Natúr Homoktövis Velő gazdag hasznos élettani hatású tápanyagokban.

Cukormentes 100%-os homoktövis készítmény. 160g-os kiszerelésben, Ár:799.-Ft

Felnyitás után jól összekeverendő. Gyümölcslevekhez adagolva pl. 1:10 arányban egészséges ital. Idegenanyagot, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Származási hely: Magyarország

Tárolás: Száraz hűvös helyen, felbontás után hűtőben.

Gyártó: Dr. Fitokup Kft. – Budapest

  1. Homoktövis Préslé 100% Natúr:  125ml kiszerelésben , Ár: 595.- Ft

Összetevő: 100% natúr homoktövisbogyó préslé

Ajánlott napi adag: naponta egyszer a mellékelt mérő pohárba mérjen ki 5 ml homoktövislét, majd 1:10 arányban hígítsa vízzel vagy gyümölcslével vagy langyos teával.

Így készíthet 25 adag egészséges italt, mely nem tartalmaz tartósítószert vagy más idegen anyagot.

A Homoktövis (Hippophae Rhamnoides L.) részt vesz a szervezet természetes védekező rendszere normál működésében.

Tárolás: száraz, hűvös helyen,

felbontás után hűtőben 25 napig.

Származási hely: Magyarország

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2017. Szeptember 20-24. között Budapest Hungexpo területén megrendezésre került az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás/OMÉK-2017., melyen a Dr. Fitokup Kft. is sikeresen részt vett. (G pavilon 101. stand). 

omekTVfelvetel2 omekTVfelvetel omékcsapat

 

http://www.omek2017.hu

OMÉK után Dr. Fitokup Kft. ügyvezetője a TV-ben:

2017. Október 01. – Echo TV./ÜZLET C. ADÁSÁBAN

Új gyógyszergyárat avattak; Az OMÉK díszvendége volt Japán; Növekedhet a halfogyasztás; Regionális szereplő a gombapiacon; A szürkemarhákért lobbiznak; A birkapaprikást népszerűsítik; Homoktövis, a vitaminbomba; Vidékfejlesztési célkitűzések. Az adás megtekinthető: http://www.echotv.hu/video/124412/20171001_Az_uzlet linken (A Homoktövisről/www.homoktovis.hu-ról a 16:58 perctől kezdődöen)

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2014. nov. 21. – MTV1 és a Duna TV

Dr. Dörnyei József a Család barát Magazinban (233. rész)

2014. okt. 30 –  2014. dec 22-ig láthatóak vagyunk az Echo TV-én

2014. dec. 1 – 2014. dec. 13-ig megjelenünk a HATOSCSARTORNÁN (http://www.hatoscsatorna.hu/)

 

Szakmai Konferencia Sárváron

2015. április 9-10-én, lezajlott a XII. Országos szakmai MÉKISZ (Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetsége) Konferencia melynek célja: : Ez a rendezvény hagyományosan az étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek, gyógynövény készítmények (együttesen egészségmegőrző termékek) gyártói, forgalmazói és a termékek ajánlásában résztvevő szakemberek számára biztosít fórumot az egészségmegőrző termékek aktuális kérdéseinek áttekintésére és megvitatására.

2015. 06. 11. 09:00 h sikeresen lezajlott “Kiskapuk helyett – reklámjogi kérdések az étrend-kiegészítők piacán” c. konferencia, melyen mi is részt vettünk. Az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek nehéz helyzetben vannak kommunikációs-és reklámkampányaik tervezésekor, mivel szigorú előírásokkal és szerteágazó hatósági gyakorlattal szembesülnek. Mindez természetesen a fogyasztók érdekében is történik, hogy minél kevesebb “hamis” gyógyszerrel, “hamis” étrend-kiegészítővel találkozhassanak.

konferencia konferencia

A www.homoktovis.hu konyhája  2016.01.20-án a Duna TV – Család Barát Magazinjában Homoktövisből készíthető italokat, ételeket, könnyű napindító falatokat mutatott be. A recepteket Facebook oldalunkon olvashatják: www.facebook.com/Homoktövishu-113729258655089/

Család Barát Magazin/Duna TV 2016.01.20.

LEZAJLOTT 2016.április 7-8. között Bükfürdőn AZ ORSZÁGOS XIII. SZAKMAI KONFERENCIA Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek, gyógynövény készítmények “az egészséges táplálkozás és életmód tükrében”, amelyen természetesen mi is részt vettünk.

konferencia2016.04.
Lezajlott a 2016. június 2-án megrendezésre kerülő Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat (2014.) eredményeit bemutató konferencia, melyen természetesen mi is részt vettünk. A  programban napirenden volt a magyar lakosság vitaminbevitele, ásványi anyag bevitele, fizikai aktivitása, stb.

Az elmúlt évek hagyományait folytatva, 2016. június 8-án ismét megrendezésre került  a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének és Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának közös szakmai rendezvénye „Fórum az étrend-kiegészítőkről és gyógynövényekről” címmel.

A fórum ismételten lehetőséget adott mind a növényi alapú étrend-kiegészítő és egyéb készítményeket érintő kérdések, mind pedig az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos általános kérdések megbeszélésére,
az étrend-kiegészítő készítményekkel és gyógynövényekkel kapcsolatos kérdésekben érintett hatóságok és piacfelügyeleti szervek képviselőinek részvételével. A konferencia tegnapi nap sikeresen lezajlott, melyen természetesen a Dr. Fitokup Kft. is részt vett.

2016. június 19-én vasárnap reggel 8:05 h-kor találkozhattatok velünk az Echo TV/ A vidék élni akar c. műsorában. Téma: A homoktövis-termesztés közfoglalkoztatási és gazdasági lehetőségei Magyarországon.

pl. homoktövis jelentősége, termesztése, táplálkozásélettani hatásai, feldolgozásának lehetőségei és korlátai, kutatási területei, a benne rejlő foglalkoztatási potenciál, termékek előállítása stb.
echo
A műsorról készült videó megtekinthető az Echo TV oldalán:
http://www.echotv.hu/video/113410/20160618_A_videk_elni_akar
és a youtube-on:

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!