Amikor nem bűn! OLAJOZZUNK! kívül-belül

Homoktövis Húsolaj használata a SZÉPSÉG és EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉÉRT

Homoktövis húsolaj: Leírás:

A termék nemesített, homoktövis (Hyppophae Rhamnoides L.) gyümölcs húsából készül kíméletes eljárással. Fogyasztása hozzájárul a szervezet karotin, E-vitamin szükségletének fedezéséhez és kiegészíti a többszörösen telítetlen zsírsav bevitelt. A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény, melynek kiemelkedően kedvező élettani hatásait a tudományos vizsgálatok is igazolják. Segít megőrizni bőre szépségét és egészségét miközben támogatja immunrendszerét.

 
 
 

Szépség tippek a húsolaj külsőleges felhasználásához:

Homoktövis húsolaj

Amennyiben fogínygyulladása van, úgy az olaj fogyasztásakor dörzsölje be/ecsetelje vele az ínyét. Műfogsor okozta kellemetlenségeket csökkentheti, ha 1-2 csepp olajjal kenve teszi fel.

napozás

Az ózonréteg csökkenése miatt különösen a déli órákban fokozottan káros sugárzások hatását – napozás közben – csökkentheti ha az alkalmazott naptejébe egy flakonba 20-30 csepp húsolajat jól belekever.

hajhullás

Kezdődő hajhullás esetén vagy, ha a dauertől, hajfestéstől elfáradt száraz törékeny haja van, úgy 6 héten át hetente kétszer kb. 20 csepp húsolajat dörzsöljön a haja tövénél a fejbőrébe, tekerjen rá dunsztkötésnek egy olyan törölközőt, amelyet nem sajnál  befogni (színezheti a textiliát) hagyja rajta 1-2 órát (pl. házimunka közben is felteheti a hajpakolást), majd babaszappannal vagy tojássamponnal mossa le. A 6 hetes kúra után havonta egyszer ismételje meg a kezelést.

Homoktövis húsolaj

Az arcán s a szemai körül jelentkező ráncait többségében eltávolíthatja a következő kúrával: két hétig hetente háromszor, majd két hónapig hetente egyszer használja a következő arcpakolást: ezt követően egyéntől függően néhány hetes vagy hónapos szünetet tarthat. A pakolás: vegyen egy mogyorónyi sütőélesztőt, néhány csepp joghurt hozzáadásával készítsen belőle sűrű pépet, ebbe csepegtessen nyolc csepp homoktövis húsolajat s jól keverje el. Ezután hordja fel a pakolást s hagyja fenn 30 percig, utána langyos vizzel mossa le. Ez a pakolás szinte minden bőrtípusnál előnyös lehet.